SitiCDN voor een nog snellere website​

CDN of te wel een Content Delivery Network verkleint de belasting van je hostingpakket fors. Hierdoor kunnen er meer klanten gelijktijdig winkelen. Het verlaagt de druk op de database van de webshop.

Zijn jouw bezoekersaantallen aan het stijgen? Je wilt een snelle webshop voor alle klanten? In Nederland en ver daar buiten?

Dan is het inzetten van een CDN een perfecte oplossing om de belasting op jouw hosting pakket te verminderen. 

Sitihost - CDN

Een CDN is een gedeeltelijke kopie van je site op servers elders. Daardoor wordt de afstand tussen klant en de website of webshop kleiner en tevens de druk op jouw hostingpakket gereduceerd.

Nu zijn er diverse CDN-aanbieders en dus ook verschillende tarieven. Daarnaast is er niet zomaar een simpele oplossing. Als webwinkel dien je goed na te gaan via welk CDN netwerk je het meeste resultaat kan bereiken tegen aantrekkelijke tarieven. Of te wel, waar richt jij je op.

SitiCDN is door ons opgestart om het jouw makkelijk te maken. In een paar simpele stappen is SitiCDN actief voor jouw website. We hebben een handig stappenplan voor de koppeling aan WP-Rocket. Voor slechts 5 euro per maand zal jij aanzienlijke verbeteringen gaan zien aan de snelheid. 

Nog geen CDN actief op jouw pakket?! Vul onderstaand formulier in en wij activeren jouw CDN.

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)